Szállítás/fizetés

Szállítási határidő

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelt árut 2-3 munkanapon belül leszállítsa Önnek.

 

Áru átvételi lehetőségek

Pick Pack Pont
Az ország 85 városában megtalálható 262 Pick Pack Ponton Ön személyesen is átveheti a HamaBolt.hu web áruházban leadott megrendelését. A kiszállítás és az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük kedves Vásárlóinkat. További információkért kattintson ide!

Fontos tudnia, hogy a Pick Pack Pont segítségével max. 20 kg súlyú illetve 50 x 50 x 50 cm térfogatú csomagokat tudunk szállítani. A megadott mérettartomány feletti termékek esetében nincs lehetőség Pick Pack által történő szállításra, ezért a nagy méretű  termékek esetében a rendelési folyamat a Pick Pack Pontok választásának lehetőségét nem kínálja fel.

Futárszolgálat:
Futárszolgálat segítségével az ország teljes területére teljesítjük megrendelőinktől érkezett vásárlási igényeket. A kiszállítás napközben 8-17 óra között történik. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítőt hagy a központ telefonszámával, ahol egyeztetni lehet a kiszállítás későbbi időpontját.

Személyes átvétel:
Az HamaBolt web áruházban megrendelt termékek - amennyiben Önnek ez kedvezőbb - telefonon történt egyeztetést követően személyesen is átveheti a web áruházunk fő oldalon megadott átvételi pontok egyikén.


Fizetési lehetőségek

A HamaBolt web áruházban megrendelt áru ellenértékének megtérítése történhet:

  • utánvéttel
  • előre utalással (CIB Bank 10702332-66929286-51100005)
  • készpénzzel

A megrendelt áruk ellenértékének megtérítése személyes átvétel esetén  készpénzben vagy előre utalással, futárszolgálat vagy Pick Pack Pont igénybe vétele esetében utánvéttel vagy előreutalással történhet.
Átutalás esetén a visszaigazolás tartalmazza a bankszámlaszámot.


Szállítási költség

50 000 forint vásárlási érték alatti megrendelések esetében a kiszállítás költség a megrendelt tétel(ek) tömegének függvényében 900-1200 forint között automatikusan kalkulálódik. Fizetési mód függvényében ehhez jön még hozzá az utánvét költsége 250-400 forint közötti összegben a megrendelt termék értékének függvényében.
Fontos! A rendszer által kalkulált szállítási költséget a megrendelés feladása előtt, a rendelési folyamat végén tételesen ellenőrizni tudja. Amennyiben a megadott össze Ön számára nem elfogadható, egyszerűen megszakíthatja a rendelési folyamatot!

Pick Pack Pont segítségével történő szállítás esetén minden csomagért egységesen 690 forint összeg kerül felszámításra.